Nieuwjaarsconcert d’n Aachterum 2019


Ook dit jaar vond ons eerste optreden weer plaats in ouderenontmoetingscentrum d’n Aachterum in Reusel. Ook de zevende aflevering van dit Nieuwjaarsconcert, op zaterdag 5 januari van 14.00 tot 16.00 uur, werd een succes.
Deze keer moest er organisatorisch wel driftig geïmproviseerd worden want door diverse omstandigheden konden we niet geheel voltallig aantreden. 

serie a

Zo waren er een paar zieken en mensen die in een winkel werken en onmogelijk vrij konden nemen. Zelfs Lilianne liet zich vervangen, al kwam ze nog wel even goeie dag zeggen, vanwege een vakantie op Tenerife.
Het bleek dat dirigent Lion weer eens kon toveren want ondanks bovenstaande beperkingen had hij toch maar weer een aanvaardbaar programma in elkaar geknutseld. In de pauze beseften we dat alles toch gewoon als vanouds marcheerde  en de tweede helft verliep daarom een beetje relaxter.

serie b

De bomvolle zaal liet zich niet onbetuigd want er werd van het begin af aan  enthousiast meegezongen en geklapt. Dit spontane gedrag waarderen wij als muzikanten en als blijk hiervan volgden de toegiften Sierra Madre en Trompetenecho. Aflevering acht van dit festijn staat alweer voor januari 2020 in de steigers!   

serie x.

met dank aan Gust Lathouwers voor de foto's