Optreden 't Drieske Hulsel 27 mei 2018

Omdat ons optreden in de zaal van ‘t Drieske afgelopen winter een succes was, besloten Gaby en Leon het in het voorjaar nog eens dunnetjes over te doen, maar nu op hun gezellige terras aan het dorpsplein in Hulsel. Als tweede orkest was de tweemansformatie the Dancing Shoes ingevlogen zodat het programma middagvullend was.

De weergoden werden een uur van tevoren nog aangeroepen maar we moesten helaas besluiten dat buiten spelen niet haalbaar was. In de sfeervol ingerichte zaal werd het dus een binnenconcert en de sfeer was er niet minder om. De bijna honderd aanwezigen en de muzikanten genoten als vanouds van ons repertoire onder het motto: ‘Goei weer, kwaoi weer, altijd Kef-weer’.

Na vieren was het de beurt aan Dancing Shoes, een voortreffelijke tweemansformatie die zich buiten, nu het weer wat beter scheen te worden, onder de veranda had opgesteld. Deze twee doorgewinterde rasmuzikanten vermaakten het publiek kostelijk met 50-, 60,- en zeventigerjaren toppers. Het miezerde mee en dan wel een beetje maar men kroop onder de parasols gewoon wat dichter tegen elkaar want naar huis gaan was (nog) geen optie.
Al met al een geslaagde middag die, zo werd besloten, om herhaling vraagt.


Drieske 27 mei