Kempische Egerland Freunde luidt vakantie in.

Zondag 2 juli 2017 hebben we een concert verzorgd met een tweeledig karakter. Enerzijds werd de vakantie ingeluid, anderzijds sloten we het zilveren jubileumjaar af.
Donateurs, vaste supporters en alle andere belangstellenden waren uitgenodigd om tussen 13.30 en 15.30 uur in een informele sfeer te komen luisteren op de prachtige locatie Schuttersoord, het onderkomen van het Sint Jorisgilde aan de Leemskuilen in Bladel.
Voor aanvang moesten alle KEF-leden nog even ‘in de houding’ voor een nieuwe staatsiefoto zodat het concert een kwartiertje later begon.

.

Nieuwe kapelfoto

Misschien maar goed ook want een aantal bezoekers bleek wat moeite te hebben met het vinden van de landelijke locatie. Tegen tweeën echter hadden zich een kleine honderd liefhebbers verzameld op het overdekte terras dat hiermee tjokvol zat. Een paar miezerbuitjes in het begin konden de pret dus niet drukken.
Tijdens de pauze werden de kersverse gildekoning Ton Egbers en de jarige Louis Lommelen in het zonnetje gezet. Zoals gewoonlijk liep het optreden weer wat uit maar na de onontkoombare Trompetenecho was het gedaan en werd er nog een tijd nagebuurt.
De gildebroeders werden bedankt voor hun spontane medewerking aan dit geslaagd evenement en er gingen al stemmen op om aan dit initiatief, in welke vorm dan ook, een vervolg te geven.

overzichtfoto