Optreden voor Bond van Ouderen in Handel

Zaterdagavond 3 november verzorgden we een optreden voor de Bond van Ouderen in dorpshuis de Bron in Handel, bij Gemert. Dit dorpje met 1850 inwoners herkent u misschien als één van de bekendste Maria-bedevaartoorden van Brabant.
Gelukkig hoefden we er niet te voet naar toe want het was nog best een eind. Niet zo zeer vanwege de afstand maar omdat het laatste deel van de reis bestond uit talloze rotondes, drempels en andere snelheid verminderende obstakels.
In een schitterende accommodatie troffen we een groot aantal vitale senioren aan die na een lopend buffet wel zin hadden in “ ’n goei stukske meziek.” De toch ruime zaal zat zo vol dat geluidsman Ad nog net een plekje kon vinden om zijn registratie te doen.
Alle muzikanten waren ruimschoots op tijd zodat we om acht uur konden aftrappen. Vanaf het begin was het al volop feest: men zong en klapte enthousiast mee en het kostte Liliane deze keer weinig moeite om het publiek ‘los’ te krijgen. Sommige toehoorders deden nog een duit in het zakje door een nummer te zingen of zelfs te jodelen. Er werd veelvuldig gedanst en het viel op dat met name de tango’s populair waren.
Maar ja, zo liep het programma wel uit en er werd besloten om de tweede geplande pauze maar te schrappen. Na nog wat napraten aan de bar vertrokken we moe maar voldaan na zo’n geweldige avond richting huiswaarts.   


Handel 3 nov. 2018

 
Verslag volgt nog