Optreden bij Huis Odendael in St Oedenrode  // 4 maart 2018 (ter ere van Theo Bekkers)

Zondagmiddag 4 maart verzorgden we een optreden ter nagedachtenis aan Theo Bekkers in Zorgcentrum Odendael in Sint-Oedenrode. Theo was een van de trouwste bezoekers van ons orkest. Hij sloeg, samen met zijn Mariet, vrijwel geen optreden over en ging, als het even kon, zelfs mee op buitenlandse trips.

In een stemmig ingerichte en goed gevulde zaal bewezen we Theo de laatste eer op een manier zoals hij dat waarschijnlijk gewild had.
We wensen zijn vrouw Mariet, dochter Wendy, schoonzoon Mark, de kleinkinderen en overige familieleden en vrienden veel sterkte toe bij het verlies van deze bijzonder aardige kerel.


Odendael vanaf podium

Met zijn opgeruimde en spontane karakter zorgde Theo altijd voor een bijzondere sfeer. Hij buurte gezellig, tapte de leukste moppen en als het even kon, gingen zijn beentjes van de vloer.
Zijn gezondheid liet de laatste tijd echter te wensen over en Theo verhuisde naar Zorgcentrum Odendael. We hadden voor hem, zijn familie en de medebewoners dit optreden al gepland staan toen we vernamen dat Theo op 8 februari op 77-jarige leeftijd overleed. Hij kon er dus zelf helaas niet meer bij zijn maar het kostte ons geen enkele moeite om te besluiten dat dit optreden hoe dan ook door moest gaan.

Theo Bekkers

bovenaanzicht KEF