optredens 2020

  • KBO d’n Aachterum Reusel – zaterdag 4 januari 2020
  • Nieuwjaarsconcert de Baron Bladel – zondag 26 januari 2020
  • het Wapen van Westerhoven – zondag 23 augustus 2020
  • Kermisconcert de Wekker Reusel – zondag 13 september

KBO d’n Aachterum Reusel – zaterdag 4 januari 2020

Ons eerste optreden in het nieuwe jaar hebben we achter de rug. We speelden wederom voor de K.B.O. in Reusel in hun gezellige Aachterum op zaterdagmiddag 4 januari.
Dit is steeds een middag waarop de ouderen in Reusel, maar ook wij muzikanten, elkaar het beste toewensen voor een komend jaar en hoe kan je dit beter doen dan met een gezellig stuk muziek.

Gust Lathouwers en zijn enthousiaste vrijwilligers hadden wederom gezorgd voor een ontspannen ambiance en fotograaf Jan Wijten maakte ook dit keer een professionele reportage.
Nu is een optreden op zaterdagmiddag voor ons altijd een beetje puzzelen; sommigen werken namelijk in een winkel en kunnen er dan niet bij zijn. Verder zaten Lilianne en Louis (alweer) in de zon op Tenerife. Niettemin had dirigent Lion er weer een mouw aan weten te passen al moest hij, door de wat uitgedunde tenorgroep, zelf hier en daar een partijtje meeblazen en dat gaat hem zoals bekend nog altijd bijzonder goed af.
Els, Hennie en Lion namen de zangnummers voor hun rekening en Jac praatte, door afwezigheid van Lilianne, op zijn manier het geheel aan elkaar.

Foto’s :  Met dank aan KBO Reusel / Jan Wijten.  

zie ook de site KBO Reusel