besloten optreden Gouden bruiloft  de Tipmast Bladel 16 augustus 2018

Donderdagavond 16 augustus verzorgden we een optreden in de zaal van de Tipmast ter gelegenheid van de gouden bruiloft van de heer en mevrouw Ruyten.
Dit echtpaar is voor ons geen onbekende want zij zijn de (schoon)ouders van onze muzikanten Susanne en Mart en de grootouders van ons jongste lid Anne. We zien hen regelmatig bij onze optredens en ze zijn zelfs, enkele jaren geleden, meegegaan met een busreis naar de wijnfeesten in het Duitse Senheim aan de Moezel.
Toen het gezelschap na het diner de feestzaal binnenliep onder de klanken van ‘lang zullen ze leven’ was met name moeder Ruyten zichtbaar verrast; buiten haar medeweten om had haar man namelijk dit verrassingsconcert geregeld.

kapel in de Tipmast

Tijdens onze eerste set zaten de gasten weliswaar geamuseerd te luisteren maar de beentjes kwamen toen nog niet van de vloer; men moest kennelijk nog even bijkomen van het diner en het was behoorlijk warm in de zaal.
Na de pauze echter werd de sfeer wat losser en verschenen er steeds meer dansers op de vloer. Na het laatste nummer had men, wat vaker het geval is, nog wel even door willen gaan. Omdat Lion en zijn orkest er ook wel zin in hadden, haalden ze nog een aantal Zugaben uit de kast.
Nadien werd er op het terras onder het genot van de nodige hapjes en drankjes nog wat nagekaart over deze bijzondere avond waarna ieder zijns weegs ging.


2018aug16overzicht